Betonkelder

Een betonkelder: dit zijn de voordelen


Als professionele kelderbouwer weten wij als geen ander hoe belangrijk een kelder kan zijn voor de functionaliteit en waarde van een huis. Een betonkelder is daarbij de ideale keuze vanwege zijn levenslange waterdichtheid en duurzaamheid. Hieronder delen we de voordelen van een betonnen kelder en waarom je het beste voor onze expertise kunt kiezen.

  • Extra bergruimte in je woning
  • Hogere waarde bij mogelijke verkoop van het huis
  • De perfecte plaats om nutsleidingen in de woning te laten toekomen
  • Mogelijkheid om de kelder in te richten als extra woon-, speel-, of werkruimte.

 

Met onze uitgebreide ervaring als kelderbouwer weten dat er verschillende bouwtechnieken bestaan om je huis van een kelder te voorzien en een betonkelder biedt daarbij veruit de meeste garanties op levenslange waterdichtheid en duurzaamheid. Want een kelder is natuurlijk alleen maar functioneel wanneer die perfect waterdicht is.

 

Kies je voor levenslange kwaliteit en wil je daarvoor een kelder in beton laten gieten? Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Snelheid: de opbouw en het gieten van een betonkelder gaan erg snel. De bekisting en bewapening worden ter plaatse opgebouwd en volgestort met beton.
  • Gladde afwerking: eens de bekisting wordt weggehaald zijn de muren van je betonkelder glad. Er is dus geen extra laag afwerking meer nodig waardoor je veel tijd en geld bespaart.
  • Afgewerkte vloer: ook de vloer van je kelder kan zo worden gebruikt. Voor een extra glad resultaat kan je kan de betonvloer ook laten polieren.
  • Sterk: een betonnen kelder is twee keer sterker dan een gemetste kelder. Dat is goed voor de stabiliteit van je huis én je hebt er nadien geen onderhoud aan.
  • Gegarandeerd waterdicht: de stevige en niet-poreuze muren van de betonkelder worden in één geheel gegoten waardoor grondwater geen kans heeft om de kelder binnen te dringen. Voor jou dus geen water in de kelder, ook niet wanneer het grondwater hoog staat…
  • Ook voor grote oppervlaktes: de sterke eigenschappen van beton zijn uitermate geschikt om grote oppervlaktes te onderkelderen. Denk maar aan ondergrondse parkeergarages of andere grote ruimtes.

 

Een betonnen kelder biedt je dus de beste garantie op een stevige, afgewerkte, onderhoudsvriendelijke en waterdichte kelder waar je je leven lang plezier aan hebt. En wanneer die door een vakman wordt geplaatst hoef jij je nergens zorgen om te maken!

 

Betonkelder

Een betonnen kelder is een duurzame oplossing om je huis te onderkelderen. Bovendien is een betonkelder gegarandeerd waterdicht en zorgt hij voor de ideale stabilisatie voor de rest van het gebouw.

Daarnaast gaat het plaatsen en afwerken ook veel sneller dan bij een gemetste kelder waardoor je bouwproject vlotter verloopt. Twee keer sterker dan een gemetste kelder én gegarandeerd waterdicht: vraag vandaag nog een gratis offerte!

Waarom een betonnen kelder van JVA Construct?


Een betonkelder plaatsen laat je door een specialist doen. JVA Construct beschikt over alle kennis, ervaring, materialen en machines om de werken tot in de puntjes te verzorgen. Wij adviseren je graag over de aannemers om de grondwerken voor je uit te voeren en staan – samen met de architect – in nauw contact met hen.

Wanneer er eerst een bronbemaling nodig is omdat het grondwater te hoog staat om de werken uit te voeren, dan kan je daarvoor ook op JVA Construct rekenen. Eens de betonwerken kunnen starten dan plaatsen wij de bekisting en bewapening van de vloerplaat.

Als die gestort en uitgehard is beginnen we met de bewapening en bekisting van de wanden. Daarbij voorzien we meteen de doorgangen voor leidingen. Natuurlijk onderwerpen we alles nog eens aan een grondige controle zodat we zeker zijn dat we voor jou de perfecte betonkelder op maat hebben gebouwd.

Wil je meer informatie of heb je graag een gratis offerte en een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan zeker contact met ons op!

Realisaties


Op zoek naar een kelderbouwer voor jouw woning?

Zoek niet langer. JVA Construct helpt je graag verder.

+32 477 44 23 83

info@jvaconstruct.be

Gommerijnstraat 46A
2223 Heist-op-den-Berg

Sitemap

Voorwaarden

Privacy & cookie policy

ALVANO BVBA
BE0817.021.397

© 2021 JVA Construct